Uit eerdere gelekte geruchten zou Samsung Galaxy SII en Samsung Galaxy Note een update krijgen naar de nieuwe Android 4.0 ICS. De update van de Galaxy toestellen stond gepland op 1 maart.

Samsung Nederland had via een tweet laten weten dat er op 1 maart geen update kwam en dat ze later deze maand een update konden verwachten naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Vandaag heeft Samsung Mobile Israel aangegeven dat de update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS) gepland staat voor 15 maart aanstaande. Deze update geldt voor alle varianten van de Samsung Galaxy SII, zowel unlocked als versies van een operators.

Dit is goed nieuws voor de Samsung Galaxy S2 gebruikers, helaas is er op dit moment nog niks bekend gemaakt voor de Galaxy Note gebruikers.

via Samsung Mobile Israel:

We promised we were working on it. You waited patiently. And on 15 March it’ll arrive: Android version 4, ICS, to tens of thousands of GALAXY S II devices purchased from cellular companies in the country or directly from us. We are very excited for the launch, hope you are too

 • Nigel

  Lekker hoor was al hierop aan het wachten, was wel teleurgesteld dat die niet op 1 maart kwam.

 • Jeroenzer

  Jammer dat voor de galaxy note waar ze juist ook zoveel reclame nu voor maken niks komt. ik heb zelf de galaxy note namelijk en ik vind dit soort berichten altijd een beetje eng als er verder niks gemeld wordt over de galaxy note maar wel de Galaxy S2.

  • JeanPierre

   Gozer er het komt er allemaal aan, de GALAXY Note is op dit moment nog veel minder verkocht dan de GALAXY SII. vandaar dat je nu veel hoort over de SII. A.S. donderdag komt ICS uit ook voor de GALAXY Note, teminste voor KPN en Vodafone klanten.

 • Rafael

  Het is nu 16 maart.
  En nog steeds geen update.

 • Teceetje

  is er op dit moment nu al een update voor de galaxy s2 en zo ja waar kan ik die vinden .
  zoek alles af maar vind niets