Volgens eerdere geruchten van GadgetBoys zou Samsung zijn Galaxy SII smartphone en de nieuwe Galaxy Note tablet/smartphone vanaf 1 maart uitrusten met de nieuwe Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Echter hoeven vandaag Samsung Galaxy SII en Samsung Galaxy Note gebruikers niet te wachten op een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Samsung Nederland heeft via een tweet laten weten dat er vandaag geen update komt. Update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich van de Galaxy SII en Galaxy Note zal pas later deze maand vrijgegeven worden.

Eerder had Samsung al laten weten dat beide toestellen in ieder geval een update zouden krijgen in het eerste kwartaal van dit jaar. Volgens Eldar Murtazin zal de update niet direct voor iedereen beschikbaar zijn, dit zou per land en per telecomoperator gaan verschillen. Gebruikers van de Galaxy SII en de Galaxy Note kunnen de update zowel over the air als met de Samsung’s Kies software binnen gaan halen. Samsung zelf heeft voor de update nog geen exacte datum genoemd.

UPDATE: Samsung Galaxy SII ICS 4.0 update op 15 maart

 • Clarence

  Ik zat al te wachten op deze update, echte nep van Samsung om dit uit te stellen.

 • Joop

  ze blijven het ook maar uitstellen.

  • Karel

   Ja echt wel, ben Samsung zat aan het worden.

 • Jan

  Ik word gek van samsung sins 2.3.6 alleen maar opnieuw opstarten. samsung weet van het probleem alleen doet niks. ga denk ik terug naar iphone

  • Raul

   Zelfde verhaal hier, Apple belooft tenmiste niet iets. Ze komen er gewoon mee 🙂

  • gpg

   Had dit probleem ook met 2.3.6. Teruggezet naar fabrieksinstellingen, maar herstarten bleef doorgaan. Ook de verbinding naar wifi ging moeizaam. Heb toen alle apps teruggezet van de sd-kaart naar de phone en toen waren alle problemen verdwenen. Om snel te testen kun je de sd-kaart even verwijderen.

  • robertino

   doe dat maar je zal spijt krijgen

   • Jan

    Dat zal wel dat ik spijt krijg maar mijn samsung start soms wel 2 a 3 keer per dag opnieuw op. Van alles geprbeert zelf terug geweest naar samsung toen even goed daarna weer k.u.t. Heb er geen 1 app op staan gewoon een kale samsung mmm zeg jij het maar v

 • Denis

  Kan ik ergens een custom ICS 4 voor mijn Galaxy S2 downloaden en installeren? Enig idee iemand?

 • BoeiendHoeIkHeet

  Zeur niet zo, samsung heeft niets beloofd ze zeiden kwart 1 van 2012 en die insider zei dat het vanaf 1 maart gelanceerd zou worden… Er stoned NIET DAT HET 1 MAART IN NEDERLAND ZOU KOMEN! Dus beste mensen shut up leer zelf te lezen en kraak samsung niet af voor het nog niet versturen van de update DIE EERST NOG DOOR GOOGLE MOET WORDEN GOEDGEKEURD! Erg jammer dat mensen niet begrijpen dat je het niet wereldwijd in 1 dag kan versturen naar iedere gebruiker… En jullie vertalen ICS zelf neem ik aan als jullie de update nu al willen? Succes daarmee! Heb gewoon geduld google moet het nog goedkeuren en dan krijgen we het vanzelf!

 • Rico

  Krijg nu net een UPDATE melding!!
  Ben hem nu aan het binnenhalen 72.87mb groot!!

  • kaylee

   Via kies?

  • Ronnieboy

   haha, van die omvang? Zal wel een toetsenbord update zijn of zo…

 • Klaas

  M’n Note werkt ook met 2.3.6 nog als een trein. Een update is natuurlijk welkom, maar niet noodzakelijk. Reacties van mensen die overstappen op een iPhone omdat een update er nog niet is, snap ik helemaal niet… Samsung heeft niets uitgesteld. We zitten nog steeds in het eerste kwartaal. Nog een hele maand!
  En alsof iPhones nooit problemen hebben. Duizenden vastlopende iPhone 3GS- en 4-toestellen na een update met iOS5? Verbindingsproblemen bij het schakelen tussen verschillende netwerken. Ook een probleem dat als speelt sinds de eerste iPhone en dat nooit verholpen wordt. Een release van de iPhone 5 die wordt uitgesteld, en vervolgens ook nog eens een 4S blijkt te zijn…
  Ik houd het mooi bij m’n Note. 🙂

  • Dave

   2X

  • Riet de Groote

   Hi, ik ben nog niet zo vertrouwd met m’n nieuwe Galaxy S2. komt er alleen die upgrade naar 4 of is het zo dat de S2 regelmatig voor upgrades of updates aan de computer moet? En (ik zal eens kijken) maar…wat is dat ‘kies?’ Ik kan geen Samsung site vinden waar ik op dit soort vvragen een antwoord kan vinden. Kan jij/kunnen jullie mij helpen? Dank!

   • Gadget Boys

    Galaxy S2 krijgt een dezer dagen een grote update naar ICS 4.0. Momentel draaien de gebruikers nog Android Gingerbread (versie afhankelijk van provider enz). ICS update kun je waarschijnlijk zowel OTA (via wifi) al via KIES binnen halen. KIES kun je hier dowloaden. http://www.samsung.com/nl/support/usefulsoftware/KIES/JSP

  • Luc

   Never ever een iPhone voor mij! Ik ga weer terug naar android en bij voorkeur Samsung. Mijn iPad2 gaat met twee veters onder mijn linkerlaars als sneeuwschoen! Mijn iBook gaat onder mn rechter schoen! Ben het helemaal zat met dat gekoeioneer van apple. Je kunt niks met die flut dingen, alles loopt via itunes. Backuppen in de cloud heeft me een volledig seizoen fotoos gekost. En geloof me, iedere update is Volkomen FLUT. Je wordt genaaid met gebakken lucht oplossingen.
   Omdat een of andere flut nerd bij apple zegt dat flash zogenaamd niet veilig is, kan je op 60% van de sites de tyfus genieten omdat je er niks mee kunt. Een file in een mapje zetten? Ik wens je veel succes. Filmpje kijken? NO WAY apple suckt op alle mogelijke manieren. Ik kots er op, op dat ruk apple.
   Jaren loop ik me kapot te ergeren aan dat arrogante zooitje

 • kj

  samsung heeft niet beloofd dat het op 1 maart vrijgegeven zou worden.
  waren alleen maar geruchten.

 • Guido

  Ik heb dit probleem ook gehad en heb het opgelost. Het komt door een SD kaartje. Als je die eruit haalt is het probleem opgelost.

 • robertino

  Las net op nu.blij dat apple met opzet bij de update zorgt dat oude modellen langzamer gaan draaien.ben blij met android die wil juist dat het sneller gaat

  • Edwin

   Als je dat artikel toch heb gelezen:

   “Statistisch gezien krijgt geen een Android-telefoon een upgrade. Geen een. Ze bevatten grote fouten, ze krijgen niet eens een patch”

   Dan heb je deze ook gezien 😉

   • robertino

    android blijft updates geven meer dan apple

 • Pierre

  Wat een gezeur. Ook met 2.3.6 zou ik mijn Note nooit inruilen voor zo’n kabouter Apple die al stuk gaat als je er te streng naar kijkt. Ben natuurlijk wel benieuwd naar ICS4, maar uiteindelijk zijn de apps toch het belangrijkste.

 • Vito

  Ik ben ook van plan een Samsung Galaxy Note te gaan kopen maar moet ik nu wachten tot de update naar Android 4.0 komt of gewoon het toestel kopen met het huidige 2.3.6?

 • scholtens

  Het is net als het weer nooit goed. Liever wat langer wachten op een goede update dan een slechte. Wil niks anders meer dan een Samsung. Ieder zijn eigen merk ja toch. Als je maar hapy bent met je toestel. En geduld word beloont

 • Erik

  Waarom zeiken over een telefoon? Als je gelooft dat de sgs2 zo slecht is, koop dan een iphone en schei erover uit. Dat is zo niks…. Iemand zei apple belooft niks maar komen er gewoon mee. WTF. Who cares. Wat is het verschil? Zolang er wordt nageleefd wat er beloofd wordt is er toch niks aan de !?! Of het nu aangekondigd word of niet. Get a life.

 • Claar

  ik heb nog niemand met die samsung note gezien?

  • scholtens

   ik wel heb hem een van de beste toestellen die ik gehad heb supper

  • sas

   Ik heb hem ook en vind het een super foon.
   Moet zeggen dat ik mijn laptop een beetje aan het verwaarlozen ben !!

  • scholtens

   de iPhone is achterhaald mensen jaren het zelfde model

  • anoniem

   Ik heb samsung galaxy note

 • altug

  İk heb hem ook de galaxy note, en wat is het toch een trage gare telefoon zeg. İphone killer??? my ass. Hij haalt t echt niet ben een een 4s. Ben er zeer ontevreden over. İphone werkt veel soepeler en sneller.