Toen de nieuwe iOS 5.1 werd gelanceerd samen met de nieuwe iPad 3 eerder deze maand, zagen we verschillende jailbreak methodes die werden toegepast. We zagen een Untethered Jailbreak op iOS 5.1 op de iPad 2 en ook een Untethered Jailbreak op de nieuwe iPad 3 van de Duitse iPhone hacker en Jailbreaker Stefan Esser aka @i0n1c.

Afgelopen tijd hebben we niks meer vernomen van de iPhone hackers en jailbreakers, hoe ver ze zaten en wanneer het uit zou kunnen komen. Pod2G die we kennen van de Untethered Jailbreak op iOS 5.0.1 heeft gisteren op Twitter wat status updates gegeven van de Jailbreak op iOS 5.1, net zoals we hadden verwacht zal het enige tijd nog duren voor dat er een publieke release van de iOS 5.1 Jailbreak komt.

Houd in gedachten dat dit nieuws alleen betrekking heeft op de iOS 5.1 Jailbreak voor A5 apparaten, dus de iPhone 4S, iPad 2 en de nieuwe iPad 3. Voor de gene die nog op iOS 5.0.1 zitten, raden we sterk aan om niet te updaten. Tenzij je geen Untethered Jailbreak meer wilt.

 • Pod2G

  Hopen dat het hem snel lukt de iOS 5.1 jailbreak, per ongeluk iOS 5.1 geinstalleerd zonder bij na te denken 🙁

  • Christopher

   Heb ik ook gedaan echt stom van me

   • Barizzz

    pff kon ik hem maar terug zetten naar 5.0.1>.< daar is lekker een jailbreak voor:(

 • derk

  bedankt voor je informatie. even wachten dus.