Zoals gewoonlijk haalt Apple de online Apple Store offline enkele uren voordat een Apple evenement wordt gehouden. Als u eerdere berichten op iPhonemania heeft gelezen zult u weten dat er vandaag om 19.00 uur Nederlandse tijd een nieuwe iPad 3 wordt onthuld.

Eerder vandaag heeft 9to5mac bevestigd dat er vandaag niet alleen nieuwe iPad wordt onthuld maar ook een nieuwe Apple TV. Naast deze twee nieuwe Apple apparaten wordt er ook een nieuwe mysterieuze accessoire wordt onthuld, dat beschikbaar zou zijn voor 39 dollar, misschien is het een dock, kabel of een nieuwe afstandbediening.

De online Apple Store zal naar verwachting na dit evenement weer bereikbaar zijn, vermoedelijk met een aantal nieuwe producten.

Wilt u de Apple iPad 3 evenement van vanavond live kunnen mee volgen? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.


  • RemcoAntuma

    En iOS 5.1 dan?

    • iPhonemania

      Die komt natuurlijk ook 😉