Twee dagen geleden zagen we enkele foto’s van de Duitse iPhone hacker i0n1c die een iPad 2 op iOS 5.1 had gejailbreakt.  Gisteren is de langverwachte verkoop van de nieuwe iPad 3 begonnen, enkele uren later had MuscleNerd zijn nieuwe iPad 3 gejailbreakt.

Dit is allemaal super nieuws voor de jailbreakers onders ons, maar volgens mij gaan we verwend worden! De Duitse Stefan Esser aka i0n1c heeft onlangs een tweet geplaatst dat hij op zijn nieuwe iPad 3 Untethered Jailbreak heeft verricht:

Stefan Esser kennen we lang geleden van de iOS 4.3.1, iOS 4.3.2 en iOS 4.3.3 Untethered Jailbreak. Hij had toen de tijd zijn Untethered Jailbreak exploit aan de iPhone Dev Team overhandigd zodat zij hem konden uitbrengen. We weten op dit moment niet wat hij gaat doen, misschien zal die het weer aan de iPhone Dev Team overhandigen of gewoon voor eigen succes gaan.

Tot die tijd kunnen we alvast genieten van de onderstaande iPad 3 Untethered Jailbreak op iOS 5.1:

 • Harry

  Lekker hoor dit betekend ook een iOS 5.1 untethered jailbreak op de iPad 2 😀

 • Victor

  gaat deze dan ook werken op de iPhone 4S?

 • Patrick

  Die Mof gaat het niet vrijgeven aan het grote publiek, echt gierig hij wilt het voor zich zelf houden lees ik uit zijn tweets.

  • Zaxxon

   Zou ik ook doen als ik zijn kennis van dit alles had. 😉

 • Silliey

  Gaat deze dan ook werken op de nieuwe ipad? ipad 3? Ios 5.1?

  • iPhonemania

   Zoals te zien is op de video werkt die ook op de iPad 3

 • boris

  ik weet niet waar moet ik dit nu weer downloaden voor ipad 3

  • Een Jailbreak voor iPhone 4S, iPad 2 en de nieuwe iPad 3 is er helaas nog niet.