Apple had al eind februari officieel bekend gemaakt dat er woensdag 7 maart een iPad 3 evenement wordt gehouden in San Francisco. We weten ook dat Apple bezig is met iOS 5.1, voor iOS ontwikkelaars zijn er al drie beta versie’s al verschenen van iOS 5.1.

Vandaag hebben verschillende Amerikaanse websites bekend gemaakt dat ze zijn bezocht door een iPad die op iOS 6 draait. Deze informatie hebben ze gevonden in de bezoekers statistieken.

ArsTechnica meldt 365 keer te zijn bezocht door een iPad met een scherm resolutie van 2048×1536 pixels. Dit leidde ertoe om dieper in de statistieken te kijken, na dieper graven kwam de aanwezigheid van iOS 6 naar boven. Hiervan is er uiteraard een screenshot van gemaakt.

Zelf denken we dat de nieuwe iPad 3 niet samen met iOS 6 komt, misschien dat Apple medewerkers de iOS 6 alvast testen op oudere apparaten. We denken dat de iOS 6 richting het einde van het jaar samen met de nieuwe iPhone 5 zal verschijnen.

via ArsTechnica