Zo dat duurde niet lang om de nieuwe iPad 3 te jailbreaken. De nieuwe iPad 3 is pas gisteren in de verkoop gegaan en binnen 12 uur had MuscleNerd een vertrouwd lid van de iPhone Dev Team zijn kers verse nieuwe iPad 3 gejailbreakt.

Zoals we gisteren hadden vermeld was het @i0n1c al gelukt om de iPad 2 op iOS 5.1 te jailbreaken. We zeiden ook dat deze methode de nieuwe iPad 3 hoogstwaarschijnlijk zou kunnen jailbreaken.  Dit is dus MuscleNerd gelukt, hij heeft een foto getweet van zijn nieuwe iPad 3 op iOS 5.1 met Cydia versie 1.1.5.

Uit de onderstaande screenshot zien we dat Cydia de nieuwe iPad 3 bestempelt als een iPad 3,3 met iOS 5.1.

Hoewel dit erg goed nieuws is voor mensen die net een nieuwe iPad 3 hebben gekocht en het graag zo snel mogelijk willen jailbreaken. Dit betekent niet dat we elk moment een iPad 3 jailbreak op iOS 5.1 kunnen verwachten. Dit is meer een bewijs van de hack dat de iPad 3 ook gejailbreakt kan worden. Dit hele iPad 3 jailbreak moet nog worden uitgewerkt in een bugloze jailbreak, wat veel tijd kost.

Voor de iPhone 4S is dit ook goed nieuws, een nieuwe jailbreak op de iPad 2 en iPad 3 betekent vanzelf ook een jailbreak op de iPhone 4S.

We houden u op de hoogte zodra we meer over de iPad 3 Jailbreak op iOS 5.1 weten.

 • stan pouwels

  doen ze dit met redsn0w?

  • iPhonemania

   Ja maar deze versie is nog niet vrijgegeven

 • Henk

  Wanneer komt de Redsn0w versie uit?

  • Een exacte datum is helaas nog niet bekend.