De nieuwe iPhone 4S is al zo’n vier maanden op de Nederlandse markt te verkrijgbaar, maar in al die maanden hebben we geen unlock programma gezien voor de iPhone 4S. De iPhone Dev Team kwam in het verleden met de populaire unlock tweak als Ultrasn0w, waarmee je de iPhone 3GS en iPhone 4 simlockvrij kon maken.

Sinds de release van de iPhone 4 hebben wij het luxe in Nederland om standaard unlocked/simlockvrij iPhone 4 en iPhone 4S te kopen. Mensen die een iPhone 4S in het buitenland hebben gekocht zitten helaas vast aan een gelocked iPhone.

Er onlangs een nieuwe hardware uitgekomen waarmee je de iPhone 4S op iOS 5 en iOS 5.0.1 kan unlocken. Deze nieuwe unlocker heet R-SIM II Ultra S. Dit is dan veruit de gemakkelijkste methode om je iPhone 4S simlockvrij te maken. Je kan de Gevey R-SIM Ultra S II kopen via Each Supplier’s website voor 23,38 dollar. Voor deze methode hoeft u uw iPhone 4S niet te jailbreaken.

iPhone 4S Unlocken met behulp van R-SIM II Ultra S:

Stap 1: Verwijder de SIM lade van je iPhone 4S.

Stap 2: Zet de R-SIM kaart in de houder die daarmee gepaard gaat, en plaats de simkaart van uw gewenste provider op de top van de R-SIM.

Stap 3: Plaats de gecombineerde Sim lade en R-SIM + SIM-kaart in je iPhone 4S en wacht tot u de provider naam ziet van de gebruikte simkaart.

 • Cor van Veen

  Bedankt voor deze info.

  Kan dit met elke provider dus ook O2 uit Engeland?

  Ik hoor graag van u.

  mvg
  Cor van veen

  • De baseband is belangrijk, kan op elke provider

 • wiecher

  kan met elke provider, alleen wat niemand vertelt is dat het de software van je iphone aantast.
  vroeg of laat gebeurt dat.
  enige velilige methode is jailbreak en daarna unlock