Terug in 2010 toen de iPhone 4 werd gelanceerd was de antenne probleem een van de meest besproken onderwerpen. Apple bood iPhone 4 bezitters een gratis bumper aan waarmee de antenne probleem zou worden opgelost.

Deze bumper was in alle landen aan te vragen. waaronder Nederland. Inmiddels is deze actie al verlopen. In februari schikte Apple in een rechtszaak in Amerika met een aantal ontevreden klanten om 15 dollar vergoeding terug te claimen. Vandaag is er een website gelanceerd waarop je geld terug kan eisen van Apple, wel dien je in de Verenigde Staten te wonen om gebruik te maken van deze claim.

Naast de Amerikaanse burgerschap dien je nog aan een aantal voorwaarden te voldoen: je moet echt last hebben gehad van de antenne probleem en niet in staat zijn geweest om je iPhone terug te brengen naar Apple zonder enige kosten te maken, en als laatst dien je nog over je iPhone 4 te beschikken.

Helaas is deze claim alleen in de VS geëist, en kunnen hierdoor alleen Amerikaanse iPhone 4 gebruikers gebruik maken van deze claim.

via iPhone4settlement

  • Robin

    iPhone 4 gebruikers in Nederland moeten dan maar ook eens onze handen ineen slaan en Apple aanklagen.