Een hele jaar lang hebben we zoveel geruchten en speculaties van de iPad 3 gelezen en gezien. Vorig week was het dan eindelijk zover, Apple heeft officieel een iPad 3 evenement op 7 maart aanstaande aangekondigd. De Chinese website MIC Gadget heeft enkele onderdelen van de iPad 3 in handen gekregen en hiervan een interessante video in elkaar gezet.

Opvallend is dat de Smart Cover van de iPad 2 lijkt te passen op de iPad 3. De design lijkt hierdoor vrijwel identiek te zijn aan zijn voorganger. Eerder zagen we op de uitnodiging van Apple voor de iPad 3 evenement een afbeelding van een iPad zonder de home knop. Op de onderdelen video van MIC Gadget zien we wel een home knop.

Verder beweert MIC Gadget dat de nieuwe iPad 3 ook zal beschikken over de populaire Siri Assistent, eerder zijn er ook soort gelijke geruchten verzonnen maar of de iPad 3 echt Siri zal krijgen moeten we nog twee dagen wachten tot dat Apple officieel de iPad 3 gaat onthullen.

Nieuwsgierig aan het worden hoe de iPad 3 zal zijn? Onderstaande video geeft u een beeld hoe de iPad 3 ongeveer zal zijn:

via MIC Gadget