De beroemde Duitse iPhone hacker en Jailbreaker Stefan Esser aka @i0n1c heeft vanmiddag drie foto’s van een iPad 2 vrijgegeven op iOS 5.1 met Cydia 1.1.5. Zoals we weten kunnen alleen apparaten die een Jailbreak hebben Cydia installeren.

Als hij een Jailbreak op iOS 5.1 heeft gemaakt en ik denk dat hij het heeft gedaan, is hij veel sneller dan @Pod2G. iPhone hacker en Jailbreaker Pod2G kennen we nog van de iOS 5 en iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak voor de iPad 2 en iPhone 4S. Samen met zijn Jailbreak Dream Team heeft hij voor alle A4 apparaten en A5 een Untethered Jailbreak uitgebracht. Dit koste hun maar liefst vier maanden.

Zoals we weten is de nieuwe iOS 5.1 voor de iPhone, iPad en iPod Touch nog maar één week geleden vrijgegeven door Apple tijdens de iPad 3 evenement in San Francisco. iPhone Dev Team heeft onlangs zijn populaire Jailbreak tool Redsn0w een update geven om op de iOS 5.1 een Tethered Jailbreak te ondersteunen. Ook heeft ih8sn0w zijn Jailbreak tool Sn0wbreeze een update gegeven om op de iOS 5.1 een Tethered Jailbreak te verrichten. Beide Jailbreak tools kunnen alleen A4 apparaten zoals de iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 3G, iPod Touch 4G en iPad 1 jailbreaken.

Er is helaas nog geen Jailbreak op iOS 5.1 voor de iPad 2 en iPhone 4S.  Maar ik weet zeker dat i0n1c een bug heeft gevonden in iOS 5.1 wat ons erg dichterbij brengt voor een iOS 5.1 Jailbreak voor de iPhone 4S en iPad 2. Zie de drie onderstaande foto’s van een iPad 2 met Cydia 1.1.5:

 • Lucas

  Ik hoop dat het een untethered jailbreak is, heb met mijn domme kop mijn iPad 2 naar iOS 5.1 geupdate. Weg jailbreak 🙁

 • Eduardo

  Ik had mijn iPhone 4S geupdate naar iOS 5.1 wegens die irritante batterij die snel leeg ging. Merk nu wel dat het met iOS 5.1 wat langer mee gaat, maar net als Lucas ben ik ook mijn jailbreak kwijt 🙁

  • fatty

   u moet even wacht of je moet cygia 1.1.5 voor iO2 5.1 maar dan is nog probleeem als je toestel uit doet dan krijg cydia niet open waarom omdat er nog neit ondersteund wat een drame het is

 • Gertje

  Ik heb mijn iPad 2ook geupdate naar 5.1, kan ik hem nu terugzetten naar fabrieksinstellingen en dan de 5.0.1 weer installeren zodat ik hem wel kan jailbreaken?

  • iPhonemania

   Als je de SHSH Blobs hebt opslagen kan je downgraden maar iOS 5.0.1

   • dylan

    hee kan je me miss vertellen hoe ik me ipad 2 downgrade zodat ik hem kan jailbreaken ??

    • iPhonemania

     Er is helaas nog geen downgrade beschikbaar voor de iPad 2

 • Huib

  Hoop dat de jailbreak voor iOS 5.1 voor iPad 2 snel uit komt.

 • dylan

  wie kan mij helpen met downgraden of tips over die nieuwe jailbreak voor de ipad 2 heb dat ding gehaald maar heb er nu geen pest aan haha dus miss weetje iets dan tell me pleass grts dylan