Apple heeft vandaag de iOS 5.1 uitgebracht voor de iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad, iPad 2, iPod Touch 3G en iPod Touch 4G. In de komende weken zal de populaire Siri Assistent in het Japans beschikbaar zijn. Zoals we weten hebben veel iPhone gebruikers last van een korte batterij levensduur sinds de release van iOS 5.

Deze iOS update zal misschien een oplossing kunnen bieden voor de batterij probleem, of de update dit oplost is nog niet bekend gemaakt. De nieuwe iOS 5.1 zal later vandaag beschikbaar zijn in iTunes, of je kan vanuit het instellingen scherm van je apparaat installeren. Deze functie is samen meegekomen met iOS 5.

Het is nog niet duidelijk wat voor nieuwe functies iOS 5.1 allemaal zal bevatten. In een eerdere testversie van iOS 5.1 ontdekten iPhone 4S-gebruikers dat de 3G-schakelaar teruggekeerd was in het instellingenscherm. Siri zal vanaf iOS 5.1 wel de Japanse taal ondersteunen, maar deze functionaliteit zal pas na enkele weken worden uitgerold.

De batterijproblemen waar veel iPhone-gebruikers door worden geteisterd, begonnen vlak nadat iOS 5 uitkwam. Toen Apple iOS 5.0.1 uitbracht om het probleem op te lossen. Uiteindelijk erkende Apple dat het probleem nog steeds bestond en dat er gezocht werd naar een nieuwe oplossing.

Download iOS 5.1 voor uw iPhone, iPad of iPod Touch via onze download iOS pagina

 • iPhonemania

  Er is dus geen jailbreak voor de nieuwe iOS 5.1. Als je je untethered jailbreak op iOS 5.0.1 wil behouden dan moet je niet update!

 • Rian

  Tijdens de keynote niet echt iets duidelijk geworden over nieuwe functies.

 • Frank

  ik kan hem ook nog niet updaten ?

  • iPhonemania

   Ze zijn druk bezig, zal binnen enkele uren online zijn.

 • Frans

  Gewoon een flauwe manier om de jailbreakers dwars te zitten…

 • iOS 5.1

  Zo jullie hebben al direct de download links naar de nieuwe iOS 5.1 zie ik. Ga het voor mijn iPhone 4S en iPad 2 even downloaden :p

 • Simon

  Jailbreak 5.0.1 better iOS. Download misschien hopen veel cydia