Reuters heeft een artikel van Maeil Business Newspaper achterhaald waarin ze stellen dat Apple enkele Retina schermen zou hebben bestelt bij één van zijn grote leveranciers met een opmerkelijke scherm formaat van 4,6 inch.

Volgens de anonieme bron van Maeil Business Newspaper die binnen de industrie zou werken, gaat Apple in het tweede kwartaal van 2012 een nieuwe iPhone lanceren. Het zou erop kunnen wijzen dat Apple tijdens de WWDC de vijfde generatie iPhone kan onthullen, beter bekend staat als de iPhone 5.

Geruchten over een groter iPhone scherm circuleren al een lange tijd. In oktober verwachtte iedereen een iPhone 5 met een 4-inch scherm, maar Apple kwam met de huidige iPhone 4S en verhielp alle geruchten uit de wereld.

Persoonlijk zou ik een iPhone 5 zien met een scherm formaat van 4-inch, het moet natuurlijk wel in ons broekzak kunnen passen. Wat denken jullie? Wat willen jullie graag in de iPhone 5 zien?

via Reuters

 • Bas

  Ben het met je eens, een 4-inch scherm lijkt me meer dan voldoende

  • Cobus

   Nou de huidige formaat van de iPhone 4S vind ik ook wel goed hoor, zit lekker in de hand

 • Ghj

  Nee de iPhone zal nooit een 4 inch scherm krijgen, aan gezien Apple alles graag lijn heeft en 4 inch te langwerpig is, ik gok eerder een 4,3 of idd een 4,6 inch maar het is wachten Apple maakt altijd wel mooie dingen dus ben erg benieuwd er naar