Zoek Mijn Vrienden een applicatie van Apple waarmee je kan waar je vrienden zich bevinden. Nu is er een nieuwe iPhone applicatie genaamd Find My Facebook Friends waarin je live locaties van je Facebook vrienden kunt zien.

Je geeft natuurlijk zelf aan welke vrienden op de hoogte gebracht moeten worden van je huidige locatie en je vrienden dienen een verzoek te sturen om hun locatie met je te delen. Deze verzoeken kan via Facebook versturen.

De personen die jou hebben geaccepteerd kunnen hun live locatie met je delen, jij kan dan de plek via Google Maps zien. Je kan de resultaten sorteren op afstand en op naam van je Facebook vriend.

De nieuwe Find My Facebook Friends applicatie integreert niet de plaatsbepaling die je vanuit Facebook zelf door geeft. Facebook plaats meestal zelf automatisch een locatie bij een bericht, deze is ook niet te zien via de nieuwe iPhone applicatie. Elke betrokken partij dient dus over de nieuwe applicatie te beschikken om de live locatie dienst te laten werken.

Helaas is de Find My Facebook Friends app niet gratis, deze app kost namelijk 0,79 euro.

Download Find My Facebook Friends via App Store

  • Peter

    Meeste iPhone gebruikers hebben al Zoek Mijn Vrienden, wat gratis is. Deze kost 79 cent. Denk niet dat het zal aanslaan