Apple heeft de nieuwe iPad vandaag in San Francisco onthuld. De volledige specificaties van de nieuwste tablet van Apple kunt u in deze artikel lezen. De gasten van Engadget waren tijdens het evenement aanwezig en konden na afloop de tablet even met eigen handen bezichtigen.

De uiterlijk van de nieuwe iPad lijkt erg op zijn voorganger, alleen de derde generatie iPad is iets dikker dan de iPad 2. Wat wel direct opvalt is het Retina Display van de nieuwe iPad met maar liefst een resolutie van 2048×1536 pixels.

via Engadget

 • Patrick

  Wow wat een super strak beeld scherm man

 • Willem

  Helaas heb ik een iPad 2, anders zou ik hem wel al te graag willen kopen

 • Amsterdam

  Wat een scherp beeld heeft de iPad 3 zeg

 • Salih

  The New iPad is sexy 🙂

 • Edgar

  Ziet er allemaal weer gelikt uit, net zoals gewoonlijk :d