De nieuwe iTunes 10.6 is zo juist beschikbaar gesteld door Apple. De nieuwe versie van iTunes biedt ondersteuning voor de nieuwe “iTunes in the Cloud” functie waarmee je je films online kunt opslaan.

Met de nieuwe iTunes in the Cloud functie heb je altijd toegang tot de films vanuit de iCloud op je Apple TV, iPad, iPhone of je iPod Touch. De nieuwe iTunes kan je updaten via de update functie van je iTunes software onder het tab: Help en vervolgens zoeken naar updates, of gewoon naar apple.com/itunes gaan om het handmatig te downloaden en installeren.

Als de download niet meteen lukt zal je even moeten wachten, want de servers van Apple zullen nu erg belast zijn door de hele wereld aan het updaten is naar de nieuwe iOS 5.1. Je kan het straks nogmaals proberen of anders heb je morgen ook nog genoeg tijd om het op je gemak te bestuderen.

  • Jim

    Ik krijg nog een melding dat mijn oude iTunes versie up to date is

  • Kadir

    Ik heb hem al binnen