De nieuwe iPad 3 zal verkrijgbaar zijn in zwart en wit uitvoering. De prijzen van de nieuwe iPad zullen dezelfde blijven als de huidige iPad 2. Wel komt er twee verschillende iPad 3’s uit. De ene beschikt over een 3G internetverbinding en een ander versie met 4G LTE internetverbinding.

De iPad WiFi only uitvoering prijzen zijn: 16GB voor $499, 32GB voor $599 en 64GB voor $699 dollar. De iPad WiFi + 3G uitvoering prijzen zijn: 16GB voor $629, 32GB voor $729 en 64GB voor $829 dollar. Door dat de Nederlandse providers helaas nog geen 4G LTE internetverbinding ondersteunen zal de 4G LTE iPad 3 model niet in Nederland verkrijgbaar zijn.

De nieuwe iPad 3 zal vanaf 16 maart verkrijgbaar zijn in de VS, Canada, UK, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Japan, Hongkong, Singapore en Australië. Helaas zitten Nederland en België niet bij de eerste lichting landen. Na een kleine week, vanaf 23 maart zal de nieuwe iPad 3 in de Benelux te koop zijn.

 • Meno

  Vind wel goed dat ze de oude iPad 2 prijzen aanhouden voor de nieuwe iPad.

 • Maurice

  Met zulke prijzen zal niemand meer een iPad 2 kopen. Voor 100 euro meer heb je een iPad 3.

 • Ronald

  Ik heb de eerste iPad nog, ik ga hem vervangen voor een iPad 3. Prijzen zijn niet slecht vind ik. Lekker een Wifi only model voor thuis gebruik

 • Jason

  Ik wil hem pre-orderen maar de NL website van Apple laat het nog niet toe. Helaas geen auto om op 16 maart naar Duitsland te rijden.

 • Frank

  ik vervang mijn ipad1 ook voor de ipad3.
  en de prijs is zeker niet gek nee. ben alleen benieuwd hoe druk het zal worden voor de ipad3. het zal vast niet zo’n stormloop worden als voor de ipad 1 en 2. de mensen die een ipad wouden hebben er nu al wel 1. hopelijk dat je hem binnen een paar dagen toch kan pre-orderen. anders maar de 23e langs de winkels en hopen dat ze genoeg op voorraad hebben.

 • Peter

  23ste zal een gekke huis zijn hier in Amsterdam bij de nieuwe Apple Store.