De verkoop van de nieuwe iPad 3 is afgelopen vrijdag 16 maart van start gegaan in de VS, Canada, UK, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Japan, Hongkong, Singapore en Australië. Vanaf 23 maart zal de verkoop van de nieuwe iPad 3 van start gaan in Nederland en België.

De jongens van iSuppli hebben de nieuwe iPad 3 uit elkaar gehaald om te kijken wat er allemaal in de nieuwe iPad 3 is gestopt en wat het allemaal kost. Apple lijkt met de nieuwe iPad 3 minder te verdienen ten opzichte van zijn voorganger de iPad 2. De Retina Display in de nieuwe iPad 3 kost Apple al 30 dollar meer dan de scherm van de iPad 2.

De productiekosten van de goedkoopste iPad 3 uitvoering met 16GB WiFi komt neer op 316 dollar, zijn voorganger iPad 2 koste 245 dollar. Ondanks het verschil van 71 dollar heeft Apple toch hetzelfde verkoopprijs aangehouden op 499 dollar.

via iSuppli

  • Hamza

    Ze hebben 100 miljard cash geld liggen, daarom willen ze zeker wat minder verdienen 😛