Het is geen geheim dat de nieuwe iPad 3 een overweldigend succes is tot nu toe. Gister had Apple bekend gemaakt dat er meer dan 3 miljoen nieuwe iPad 3’s verkocht zijn in drie dagen. Dit betekend weer een nieuwe record verkoop voor Apple.

Maar ik denk dat het nog belangrijkers is voor ons hoeveel nieuwe iPad 3’s er nog beschikbaar zijn. Apple gaat de nieuwe iPad 3 morgen (donderdag om 24.00) uur in nog eens 24 landen lanceren zoals Nederland, België, Oostenrijk, Bulgarije, Tsjechië, Denemarken, Finland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Macau, Mexico, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje en Zweden.

Winkeliers hebben nog enkele tonnen van de nieuwe iPad 3 bij de hand, hoop dat het voldoende is voor ons alle.

De nieuwe iPad 3 is al in 12 landen beschikbaar waaronder de VS, Canada, Duitsland en Frankrijk. Vanaf vrijdag zal dit uitgroeien naar 36 landen. Dit internationale uitbreiding van Apple is snelste ooit, vorig jaar met de iPad 2 duurde het wat langer en was de aanbod veelte schaars.

Gaat u in de rij staan voor de nieuwe iPad 3 aanstaande vrijdag?

 • Benjamin

  Ik sta vrijdag om 08.00 uur in Amsterdam 😀

  • Bastian

   Zal er ook zo’n groot rij staan in Amsterdam? Ik wil hem ook kopenaar geen zin om uren in de rij te staan.

 • Martin

  Ik weet niet of ik vrijdag vrij kan krijgen, anders koop ik het zaterdag wel als het tenminste er nog is

 • Edwin

  Yes eindelijk is het zover, The New iPad i’m coming 😀

 • Frans

  Ben ook van de partij in 020

 • Karin

  Dus vandaag om 24.00 uur begint de verkoop via internet?

 • Rick

  Als ik de iPad 3 via Apple bestel hoe lang duurt het voordat ik het heb?