Volgens DigiTimes zou Apple meer orders hebben geplaatst voor het 13-inch uitvoering van de nieuwste MacBook Pro dan zijn grotere broer het 15-inch uitvoering. Dit betekent dat Apple zich meer concentreert op het 13-inch segment.

DigiTimes beweert verder dat de productie van het 15-inch model van start gaat in april, en dat de productie van het 13-inch model pas in juni. De nieuwe processoren van Intel de Ivy Bridge staat ook gepland voor april. Het zou goed kunnen dat de nieuwe MacBook Pro’s met deze Ivy Bridge processoren zijn uitgerust.

De nieuwe MacBook Pro zou gebaseerd zijn op de MacBook Air, dus de nieuwe MacBook Pro’s zouden dus dunner en lichter worden.

  • Haudam

    Heb een 15 inch Dell laptop, vind hem wel erg groot en zwaar. Was laatst in de Apple Store in Amsterdam zag ik de MacBook Air super ding man. Licht en super dun.