Betrouwbare bronnen van 9to5mac meldde dat Apple op het punt staat om een nieuwe Apple TV te lanceren. De site beweert ook dat er een goede kans bestaat dat we volgende week woensdag naast de onthulling van de nieuwe iPad 3 een nieuwe Apple TV kunnen verwachten.

Het rapport klinkt logisch, doordat de huidige voorraad Apple TV’s in Amerika niet meer bijgevuld worden en de levertijden van de Apple TV erg lang zijn. Dit concludeert dat een nieuwe Apple TV onderweg is. AppleInsider heeft een nieuwe bewijs blootgelegd:

“For three consecutive weeks, the Cupertino-based company has failed to make good on its promissory to restock indirect channel partners with fresh inventory of the existing $99 Apple TV product, say people familiar with matter.

Instead, partners and channel members have seen Apple push back deliveries each consecutive week by one additional week — a practice that almost always foreshadows a formal discontinuation of a product ahead of new models.”

De nieuwe Apple TV zal naar verwachting voorzien zijn van een nieuwe (mogelijk een A5 of een A5X) processor en Bluetooth 4.0 technologie. Door de vernieuwde componenten is de Apple TV in staat om 1080p content te streamen en fullscreen HD games te spelen.

  • Umit

    Dat Apple Tv gebeuren is alleen een setup box of niet? Dus niet een hele televisie?

    • Ricky

      Yeps is een setupbox alleen