Apple heeft nog maar net een week geleden de nieuwe iPad 3 onthuld, of de geruchten over een kleine iPad steken weer de kop op. Volgens DigiTimes een Taiwanese technologiesite is Apple bezig met een kleine iPad met 7,85 inch beeldscherm.

De technologiesite baseert deze gerucht op anonieme bronnen in de toeleveringsketen van onderdelen voor de iPad. Volgens de bronnen zou de iPad een heel dunne rand rondom het beeldscherm hebben. Met deze kleine iPad zou Apple op prijs willen concurreren met Amazon en Samsung. Naar verluid zou Apple mikken op een prijs tussen de 249 dollar en 299 dollar.

Webwinkel Amazon begon vorig jaar november met de verkoop van de Kindle Fire een goedkope 7 inch tablet voor 199 dollar. Binnenkort komt Samsung naar verwachting met nieuwe modellen van de Galaxy Tab. Naar verluidt zal er een goedkope model komen met 7 inch display.