Rovio makers van de populaire spellen reeks Angry Birds heeft zijn nieuwe spel Angry Birds Space onthuld. De eerste trailer van Angry Birds Space is opgenomen in een ruimtestation. De nieuwe Angry Birds spel zal later deze maand verschijnen.

De aankondiging kan volgens ontwikkelaar Rovio niet spectaculair genoeg zijn, op de dag van de lancering zullen op verschillende plekken in de wereld lanceringsevenementen worden gehouden. Het mooiste van allemaal is dat Angry Birds Space er ontzettend fris uit ziet, aldus ontwikkelaar Rovio.

De nieuwe Angry Birds Space zal op 22 maart uitkomen. Geniet van de onderstaande trailer.

  • Tijmen

    Ik heb de vorige deel wel gespeeld, echt verslavend deze spel.

  • Naomi

    Begin dit spel echt te haten, ik zie steeds nieuwe dingen over deze Angry Birds. Knuffels, pennen, shirtjes etc etc.