De Siri Assistent op de iPhone 4S is in de afgelopen vijf maanden zo populair geworden met haar humoristische reacties op vragen van de gebruikers. Op het internet circuleren zoveel screenshots van reacties, en verschillende video’s zoals Siri, Will You Marry Me?Siri, hot girls en Doritos…Siri doet alles voor een DoritosMet je hersens Siri activeren? al deze dingen laten zien hoe populair Siri is geworden.

Een enkele van de Siri gebruikers heeft zicht vast wel eens afgevraagd hoe de Siri assistent er nou in het echt zou uit zien als een persoonlijke assistent op het kantoor. De jongens van Shapeways hebben ook over deze vraag nagedacht, en vroegen diezelfde vraag aan de leden om een Siri te ontwerpen hoe zijn denken dat Siri eruit zou moeten zien. Zoals je zou verwachten van een designer’s gemeenschap werd de inbox vol gegooid met creatieve inzendingen, waaronder 3D modellen, met de hand getekende beelden, illustraties en zelfs geanimeerde GIF bestanden.

De ontwerpers van SaGa Designs hebben de eerste plaats genomen met hun 3D ontwerp van de alwetende Siri. Dit is vrij een griezelige iPhone hoesje gemaakt met een 3D Siri hoofd aan de voorzijde.

Een van de andere geprezen ontwerp werd ingediend door Twitter gebruiker @eddieadolf. Op de onderstaande afbeeldingen zie je de Siri Assistent op een stoel achter een fantasierijke kantoor bureau.

via Gizmodo

  • Donald

    Die gasten zijn echt creatief man. De Siri dame op kantoor ziet er cool uit.. Respect voor de designer

    • Nigel

      Ben het met je eens, vind de 2de Siri concept wel beter uitzien dan die gasten van Saga.