De populaire Photoshop software van Adobe is eindelijk ook in de App Store verkrijgbaar onder de naam Adobe Photoshop Touch. In deze Photoshop versie voor de iPad zien we uiteraard niet alle technieken terug uit de desktop versie, maar Adobe heeft wel een aardige poging gedaan om dit te bereiken.

Photoshop Express ligt al een enige tijd in de App Store voor de iPhone zowel iPad gebruikers. Deze app draagt wel de naam Photoshop maar veel typische kenmerken hebben er nooit in terug gevonden. Adobe wil hier nu echter verandering in brengen met een nieuwe app Adobe Photoshop Touch.

Een belangrijk kenmerk van Photoshop Touch is de mogelijkheid om lagen te gebruiken, wat altijd zeer handig kan zijn bij fotobewerking. De Adobe Photoshop Touch is tijdelijk alleen te gebruiken met een iPad 2 op iOS 5. Helaas niet geschikt voor de eerste generatie iPad.

Download Adobe Photoshop Touch via de App Store voor 7,99 euro.