De verkoop van de langverwachte nieuwe iPad 3 is afgelopen vrijdag 16 maart van start gegaan, Tim Cook heeft in een officieel persbericht laten weten dat er in 3 dagen maar liefst drie miljoen exemplaren van de de nieuwe iPad 3 zijn verkocht.

Dit nieuwe recordverkoop van de nieuwe iPad 3 is alleen de verkochte exemplaren in de Apple Store’s, de drie miljoen exemplaren zijn exclusief de pre-orders die via het internet zijn besteld. Vorig jaar zagen we dat de iPad 2 in het openingsweekend 1 miljoen exemplaren had verkocht. De nieuwe iPad 3 heeft zijn voorganger heel ver achter zich gelaten.

Aankomende vrijdag 23ste zal de tweede fase van de verkoop beginnen, hier hoort Nederland en België erbij. Ben je van plan om de nieuwe iPad 3 te kopen? Laat uw horen onderin de reactie gedeelte.

via Apple

  • Erik

    Aanstaande vrijdag sta ik in Amsterdam om “de nieuwe iPad” te kopen 😀

  • Edwin

    Ik heb hem al in Duitsland gekocht. Hij is super mooi man.