The Joy of Tech heeft een leuke feiten infographic in elkaar gezet over de nieuwe tablet van Apple, de iPad 3. Zoals we weten gaat Apple de volgende generatie iPad volgende week woensdag onthullen tijdens de iPad 3 evenement in het Yerba Buena Center for the Arts in San Francisco om 19:00 Nederlandse tijd.

 • iPhonemania

  Persoonlijk vind ik de: iPad 3 is so awesome, Chinese workers pay to assemble it! helemaal te gek

 • Henk

  Vindt ze allemaal wel goed eigenlijk, maar Chinese werkers vind ik wel een 10 waard

 • Lucas

  Hahahah hoe komen ze nou hier op, hahahah

 • applesucks

  En ondertussen liggen ze bij samsung dubbel want ten eerste is t scherm voor samsung makkelijk te verbeteren de quad core CPU hebben ze allang ter beschikking en android is gewoon win. Apple is gewoon een commerciele geld plukker als je dat koopt boven een android toestel spoor je niet. betalen voor whatsapp bijvoorbeeld allemaal puur op geld uit. open source is de toekomst. ipad 3 stelt geen fuck voor. ze hebben er allang 1 met een 8 core maar jullie moeten samen eesrst miljarden uitgeven aan de quad core haha..

  • Abia

   Ga eerst je huiswerk maken en dan pas praten. Ten eerste Whatsapp is niet van Apple, whatsapp wil zelf geld voor zijn dienst. Ten tweede: Android is zo openscoure dat er wekelijks nieuwe malware wordt gevonden :s er worden zoveel Android toestellen geproduceerd om geld te maken, zeker meer dan 100+ maar de ene toestel dat Apple per jaar maakt blijft toch gewoon veen beter in specificaties en in de verkopen.

 • Thijs

  @Applesucks: beter gezegd jij sucks, hahahhahah. Nerd hahaha

 • Ricky

  iPad 3 is so awesome, Android boys pay to assemble it 😉

 • Bobs

  Ik denk dat ik toch maar een iP3 koop, voordat de wereld vergaat op 21 december a.s.!! [The Mayas couldn’t be that mistaken]