De iPhone 4S is nog enkele maanden uit en er beginnen weer geruchten te komen over de volgende generatie iPhone, namelijk de iPhone 5.

De iPhone 5 concept foto’s zijn al overal op het internet te vinden, dat betekent ook gelijk dat wij bij iPhonemania ook een aantal hiervan op onze website zullen zetten.

Deze concept foto’s van de iPhone 5 komen wel erg overeen met die van de iPhone 4S, toen zagen we ook een rond vormig iPhone 4S te zien. Apple heeft de design van de iPhone 4S niet vernieuwd, dus zal de iPhone 5 wel rond vorming kunnen zijn.

ADR Studio, de mensen achter het harde werk van de iPhone 5 concept foto’s zijn zelfs zo ver gegaan om samen een verlanglijstje van de hardware te maken die ze graag in de iPhone 5 willen zien.

An evolution rather than revolution, built according to what we hear on the Internet.

– Body aluminum / liquid-metal unibody type;
– Capacitive Home Button;
– 4.3″ screen size;
– A6 dual-core chip;- Improved versions of IOS 5 and iCloud

Dit heeft mij ook gelijk laten denken wat ik in de nieuwe iPhone 5 zou willen zien?

Om te beginnen met mijn eigen mening, ik zou liever geen 4,3-inch willen hebben. Ik heb geen grote handen en helemaal geen ruimte in mijn zakken voor een “mini tablet” 4-inch lijkt mij meer dan voldoende.

Er is meer vermogen gegeven, zelf zou ik een nieuwe A6 CPU chip willen, er wordt verwacht dat de nieuwe iPad 3 dit wel zult hebben, hoogstwaarschijnlijk zal de iPhone 5 dit ook hebben.

Hoe mooi het iPhone 4 / iPhone 4S design is zou ik toch liever een nieuwe ontwerp willen zien, op de concept photo’s van de iPhone 5 zie je dat het een rond vormig achterkant heeft net als de iPhone 3G / iPhone 3GS. Dit zou ik dan ook graag in de iPhone 5 willen zien, zit lekker in de hand vind ik.

Opslagcapaciteit kan oplopen tot 128 GB, met zo’n groot opslag ruimte zal de iPod verleden tijd zijn! Ik zelf heb geen 128Gb ruimte nodig.

 • Bastian

  Ziet er erg gaaf uit, nu nog afwachten tot volgend jaar 🙂

 • Melih

  4,3 inch is vrij groot, heb liever 4 inch. Voor de rest ziet die er wel erg nice uit

 • Karim

  ziet er wel erg goed uit.

  @Melih volgens mij wordt het ook 4 inch, last het tenminste elders anders.

 • Edwin

  iPhone 5 komt in augustus toch?

  • iPhonemania

   Niemand weet het exact maar zal het 3de kwartaal van 2012 zijn.

 • Victor

  Wow ziet er vet uit