Sommige mensen hadden besloten dat de iPhone 4S net geen groot sprong was om hun bestaande iPhone te vervangen. Zo is de iPhone 4S eigenlijk wel waard om naar te upgraden vind ik.

Uiteraard is er de verbeterde 8 megapixel camera, die een betere shots biedt in zowel goede als slechte lichtomstandigheden. Dan is er nog Siri , Apple’s digitale virtuele assistent die ons allen tegen onze telefoons laat praten alsof er een klein mensje binnen.

Maar hoe zit het hardware veranderingen? De iPhone 4S heeft een dual-core A5 CPU, hetzelfde chip als de machtige Apple’s iPad 2. Terwijl dat misschien niet veel betekend voor de meeste onder ons, mensen willen een sneller iPhone dan dat ze hebben.

Dus de vraag is dan: is de iPhone 4S merkbaar sneller is dan de iPhone 4 en iPhone 3GS? Het antwoord op die vraag komt in de vorm van een video, op de video is een iPhone 3GS, iPhone 4 en de nieuwe iPhone 4S te zien.

Zoals te verwachten komt de iPhone 4S uit op de top in Steven’s tests met het downloaden en rendering van webpagina’s. Voor degenen die zich afvragen hoe veel sneller de iPhone 4S tegenover zijn voorganger de iPhone 4 is, kan deze video bekijken.

via Redmond Pie

  • Ronald

    Alleen safari test? geen andere test nog?

    jammer